Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Джуманджі 3»: стало відомо, чи вийде нова частина фільму
commentss НОВИНИ Всі новини

«Джуманджі 3»: стало відомо, чи вийде нова частина фільму

Попередні частини «Джуманджі» мали великий успіх

8 квітня 2020, 15:30 comments14376
Поділіться публікацією:
«Джуманджі 3»: стало відомо, чи вийде нова частина фільму

Пригодницька комедія "Джуманджі" у головній ролі з Дуейном "Скелею" Джонсоном може отримати ще одне продовження. Про це повідомляє видання Collider.

Зараз проект знаходиться в стадії розробки, але команда готова працювати над продовженням історії і хоче зробити її такою ж "захоплюючою", як і попередні частини фільму. Але через коронавірус і карантинні обмеження, роботу над продовженням фільму довелося тимчасово відкласти.

Режисер "Джуманджі" поки не визначився з деталями сюжету третьої частини, але постарається залишатися на рівні, щоб зацікавити глядачів і побільше розкрити характери персонажів. У новій частині комедії, можливо, буде розкрита історія Йоргена Жорстокого — головного лиходія гри, який з'явився в другій частині кінокартини.

Нагадаємо, що перший фільм "Джуманджі" вийшов в 1995 році і головну роль у ньому зіграв Робін Вільямс. Стрічка мала величезний успіх, зібравши в прокаті понад 260 млн доларів. А в 2017 році вийшов перезапуск фільму "Джуманджі: Поклик джунглів", касовий збір якого склав майже мільярд доларів. Через два роки творці комедії вирішили повторити успіх і випустили "Джуманджі: Новий рівень".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фільм "Форсаж: Хоббс і Шоу" отримає продовження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!