Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Культовий хоррор «Інші» з Ніколь Кідман отримає ремейк
commentss НОВИНИ Всі новини

Культовий хоррор «Інші» з Ніколь Кідман отримає ремейк

Кінострічка «Інші» вийшла в 2001 році

9 квітня 2020, 17:05 comments2925
Поділіться публікацією:
Культовий хоррор «Інші» з Ніколь Кідман отримає ремейк

У Голлівуді знімуть рімейк культового містичного фільму "Інші", головну роль в якому зіграла Ніколь Кідман. Кіностудія планує "переосмислити" історію сюжету і запросити в проект знаменитих акторів. Про це повідомляє видання Deadline.

Відомо, що над ремейком хоррора буде працювати американська компанія Sentient Entertainment. Сюжет фільму хочуть наблизити до сучасності. Поки невідомо, хто візьме участь в кінокартині, але наголошується, що багатьох акторів зацікавив даний проект.

Представники компанії заявили, що фільм "Інші" 2001 року дуже нагадує сьогоднішню реальність, коли люди через пандемію коронавіруса повинні знаходиться в самоізоляції. У фільмі простежуються такі теми, як страх, параноя і сильне бажання захистити своїх близьких і себе від небезпеки. Такі емоції притаманні багатьом людям через те, що зараз відбувається у світі.

Нагадаємо, що фільм отримав вісім премій "Гойя", в тому числі в номінаціях "Кращий фільм" і "Краща режисура". У світовому прокаті "Інші" зібрали понад 200 млн доларів при бюджеті в 17 млн.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вийшов перший трейлер ремейка хоррора "Кендімен".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!