Головна Новини Дозвілля фільми і серіали HBO Max запускається 27 травня 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

HBO Max запускається 27 травня 2020 року

Щомісячна передплата на новий стримiнговий сервіс буде коштувати 15 доларів

21 квітня 2020, 20:10 comments3004
Поділіться публікацією:
HBO Max запускається 27 травня 2020 року

Новий стримiнговий сервіс HBO Max від однойменної компанії запуститься вже 27 травня 2020 року і об'єднає контент основного HBO з проектами кіностудії Warner Bros. і телешоу Turner. Про це повідомили в видання The Verge.

Основна мета запуску сервісу HBO Max — об'єднання всіх ексклюзивних та інших проектів HBO з ексклюзивними пропозиціями інших компаній, серед яких класичні фільми кіностудії Warner Bros. Наприклад, на HBO Max буде доступний до перегляду популярний серіал "Друзі", який припинили транслювати у США ще 1 січня після відходу з Netflix.

Сервіс вважається одним з останніх нових учасників потокового ринку в 2020 році і один з найдорожчих серед таких сервісів конкурентів — підписка на HBO Max обійдеться в 14,99 доларів в місяць.

Кілька тижнів тому AT&T високо оцінила перспективи розвитку HBO Max. За оцінками компанії, сервіс досягне 50 мільйонів передплатників тільки в США вже до 2024 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", український мобільний оператор Vodafone планує запустити цифрову eSIM вже влітку 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!