Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix показав стрімке зростання на карантині — 15,8 млн нових пiдписникiв за 3 місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix показав стрімке зростання на карантині — 15,8 млн нових пiдписникiв за 3 місяці

Вибрали головне зі звіту онлайн-кінотеатру за перший квартал 2020 року

22 квітня 2020, 18:03 comments1813
Поділіться публікацією:
Netflix показав стрімке зростання на карантині — 15,8 млн нових пiдписникiв за 3 місяці

Вчора, 21 квітня, онлайн-кінотеатр Netflix опублікував звіт за перший квартал 2020 року, в якому повідомили про приріст у 15,8 мільйони нових пiдписникiв за останні три місяці — в два рази більше прогнозів і на 22% більше, ніж за той же період в 2019 році. На основі цього можна зробити висновок, карантин допоміг у розвитку компанії Netflix. Відповідний звіт опублікували у виданні The Verge.

Число пiдписникiв Netflix досягло 182,9 мільйони по всьому світу, але в компанії бачать і негатив в умовах карантину через пандемію коронавіруса Covid-19. Онлайн-кінотеатр очікує стагнації, коли люди почнуть скасовувати підписки після завершення карантину, з-за чого темпи природного зростання будуть нерівномірними у перспективі.

Виручка за перший квартал 2020 року склав 5,77 мільярда доларів, що лише трохи вище прогнозів. При цьому в Netflix впевнені, що не втратять свою частку ринку з-за проблем у конкуренов.

Як повідомляв портал "Коментарі", Джо Байден планує призначити Мішель Обаму віце-президентом США у разі перемоги на президентських вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!