Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо найпровальніші кінострічки 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найпровальніші кінострічки 2019 року

Ці кінострічки принесли творцям серйозні збитки

29 квітня 2020, 12:20 comments1787
Поділіться публікацією:
Названо найпровальніші кінострічки 2019 року

У минулому році на великі екрани вийшло багато кіноновинок, деякі з них встановили нові рекорди за переглядами, а деякі виявилися досить провальними. У мережі з'явився список найзбитковіших фільмів 2019 року. Про це повідомляє видання Deadline.

Перше місце в антирейтингу посів супергеройський фільм "Люди Ікс: Темний Фенікс". Кінокартина принесла своїм творцям збитки в розмірі 133 млн доларів. У грудні 2019 року критики журналу "Hollywood Reporter" включили фільм в список десяти найгірших кінострічок року. Експерти кажуть, що фільм став провальним через перезйомки фіналу і численні переноси прем'єри.

На другому місці опинився науково-фантастичний бойовик "Термінатор: Фатум". Фільм отримав змішані відгуки критиків і обернувся касовим провалом, який приніс творцям і інвесторам збитки в 122 млн доларів.

Трійку лідерів замикає фільм-мюзикл "Кішки". Він став найгіршим фільмом в антипремії "Золота малина 2020". У загальній складності кінострічка отримав шість "Малин" і принесла збитки у розмірі 113 млн доларів.

Також в списку найбільш провальних фільмів 2019 року виявилися "Геміни", де головну роль зіграв Уілл Сміт і "Втрачена ланка".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фільми минулого року стали найприбутковішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!