Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix випустив трейлер комедійного серіалу "Космічні сили" зі Стівом Кареллом
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix випустив трейлер комедійного серіалу "Космічні сили" зі Стівом Кареллом

Над проектом працюють творці легендарного серіалу «Офіс»

6 травня 2020, 22:19 comments1958
Поділіться публікацією:








Netflix випустив трейлер комедійного серіалу "Космічні сили" зі Стівом Кареллом

Онлайн-кінотеатр Netflix випустив трейлер нового комедійного серіалу під назвою "Космічні сили" про новий підрозділі армії США з актором Стівом Кареллом у головній ролі. Відповідне відео опубліковано на офіційному YouTube-каналі онлайн-кінотеатру Netflix.

Примітно, що над серіалом працює команда творців легендарного серіалу "Офіс", у якому головну роль виконав Стів Карелл, який також виступив виконавчим продюсером нового серіалу "Космічні сили". Актор відомий за ролями і в багатьох інших проектах, серед яких "Ранкове шоу", "Гидке Я" (озвучка Грю), "Сорокарічний незайманий" та інші, в основному комедійні.

Сюжет нового проекту Netflix розповість про стосунки керівників і підлеглих у новому підрозділі армії США, яке буде відповідати за космічну сферу.


У ролях нового серіалу "Космічні сили" також знялися Ліза Кудроу, Джон Малкович, Діана Сільверс, Бен Шварц та інші. Прем'єра запланована на 29 травня 2020 року, всього 10 серій.

Як повідомляв портал "Коментарі", сьогодні вийшов новий сюжетний трейлер гри The Last of Us Part II.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!