Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Творець «Американської історії жахів» анонсував новий серіал з цього всесвіту
commentss НОВИНИ Всі новини

Творець «Американської історії жахів» анонсував новий серіал з цього всесвіту

У «Американської історії жахів» вийшло вже 9 сезонів

12 травня 2020, 17:34 comments2008
Поділіться публікацією:
Творець «Американської історії жахів» анонсував новий серіал з цього всесвіту

Творець популярного серіалу "Американська історія жахів" Райан Мерфі анонсував вихід нового серіалу спін-оффу під схожою назвою "Американські історії жахів". Про це шоураннер Райан Мерфі розповів на своїй офіційній сторінки в Instagram.

Творці поки не розкривають подробиць нового проекту, але вже відомо, що епізоди нового серіалу будуть тривати по годині, а кожен буде розповідати нову історію про примару.

Також Райан Мерфі провів груповий відеодзвінок у додатку Zoom з акторами з різних сезонів "Американської історії жахів" і заявив, що сильно сумує за ним. У соціальних мережах фанати вже припускають, що це натяк на поява акторів з основного серіалу в спин-оффе.

"Американська історія жахів" — серіал-антологія з окремою історією в кожному сезоні. Деякі актори беруть участь у різних сезонах, де грають різні ролі. При цьому іноді події різних сезонів перетинаються: наприклад, восьмий "Апокаліпсис" і третій "Шабаш".

Дев'ятий сезон під назвою "1984" виходив восени 2019 року і розповів про групу підлітків, яка застрягла в літньому таборі в оточенні вбивць. В середньому кожен епізод дивилися 2,85 мільйона глядачів. Серіал "Американська історія жахів" продовжили ще на три сезони.

Як повідомляв портал "Коментарі", Alyona Alyona і Kyivstoner випустили спільний трек "Рятувальний круг".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!