Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Персі Джексон» отримає нову екранізацію у вигляді серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Персі Джексон» отримає нову екранізацію у вигляді серіалу

Дата виходу серіалу поки невідома

15 травня 2020, 17:35 comments2525
Поділіться публікацією:
«Персі Джексон» отримає нову екранізацію у вигляді серіалу

На популярному стримінговому сервісі Disney+ вийде фентезі-серіал по книжковому циклу "Персі Джексон та Олімпійці". Цю радісну новину повідомив фанатам 55-річний американський письменник Рік Ріордан, який видав цю серію фантастичних романів.

Разом з дружиною письменник записав відеозвернення в Twitter, де розповів, що шанувальники матимуть змогу знову побачити пригоди Персі Джексона на екрані. Але поки що невідомий ні акторський склад нового проекту, ні його прем'єра.

До речі, в 2010 році кінокомпанія Fox випустила фільм "Персі Джексон і Викрадач блискавок". У центрі сюжету виявляється хлопчик Персі, який дізнається, що він є сином Посейдона. Головному герою та його друзям доведеться врятувати світ і дізнатися про своє походження. Кінострічка при бюджеті в 95 млн доларів зібрала в світовому прокаті більше 226 млн. В 2013 році творці фільму вирішили повторити успіх і випустили другу частину під назвою "Персі Джексон і Море чудовиськ".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що творець "Американської історії жахів" анонсував новий серіал з цього всесвіту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!