Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Комедія про Євробачення: Netflix випустив трейлер
commentss НОВИНИ Всі новини

Комедія про Євробачення: Netflix випустив трейлер

Фільм вийде онлайн уже 26 червня 2020 року

18 травня 2020, 19:47 comments2843
Поділіться публікацією:








Комедія про Євробачення: Netflix випустив трейлер

Онлайн-кінотеатр Netflix випустив трейлер фільму в жанрі мюзикл-комедія під назвою Eurovision: The Story of Fire Saga з акторами Віллом Ферреллом і Рейчел МакАдамс у головних ролях. Відповідне відео опубліковане на офіційному каналі онлайн-кінотеатру Netflix на відеоплатформу YouTube.

Фільм розповість про непересічних музикантів з Ісландії, яким вдалося виграти на пісенному конкурсі Євробачення. Трейлер зняли в форматі пародії на кліп музичного колективу. У відеоролику також обіграли стереотипи про острів Ісландія. Рейчел МакАдамс і Уїлл Феррелл в забавних костюмах і дивному гримі заспівали пісню Volcano Man на засніженому льодовику.


У фільмі також зіграли Пірс Броснан, Демі Ловато і Ден Стівенс. Режисер — Девід Добкін.

Пісенний конкурс Євробачення, який в 2020 році повинен був пройти в нідерландському місті Роттердам, скасували 18 березня з-за поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Підготовлені виступи артистів показали онлайн, а в наступному році учасники повинні будуть підготувати нові пісні.

Як повідомляв портал "Коментарі", російський репер Guf, виступав у Криму, оголосив про відкриття свого магазину одягу в Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!