Головна Новини Дозвілля фільми і серіали 70% опитаних американців відмовилися від походу в кіно при можливості перегляду прем'єри онлайн
commentss НОВИНИ Всі новини

70% опитаних американців відмовилися від походу в кіно при можливості перегляду прем'єри онлайн

10% опитаних сумніваються, що будуть ходити в кінотеатри після пандемії

22 травня 2020, 00:25 comments1751
Поділіться публікацією:
70% опитаних американців відмовилися від походу в кіно при можливості перегляду прем'єри онлайн

Дослідницька компанія Performance Research опитала більше тисячі чоловік з США з метою дізнатися, як скоро вони готові почати знову відвідувати громадські заходи в цілому і кінотеатри зокрема після зняття карантинних обмежень та завершення розповсюдження пандемії коронавіруса Covid-19. Результати опитування опублікували у виданні Variety.

В кінці березня 47% опитаних відповіли, що "довго не збираються відвідувати великі заходи". В кінці травні цей показник збільшився до 60%. При цьому 70% опитаних заявили, що віддадуть перевагу перегляд прем'єри фільму будинку, якщо він вийде в онлайн-кінотеатрі одночасно з виходом у звичайному кінотеатрі. За умови, що онлайн-перегляд буде коштувати приблизно стільки ж, скільки і квиток у кінотеатрі.

Похід в кінотеатр при таких умовах вибрали тільки 13% опитаних, ще 17% не визначилися з відповіддю. Також 37% заявили, що будуть ходити в кінотеатри рідше навіть після завершення пандемії, а 10% допускають, що не повернуться в кінотеатри, поки не з'явиться ліки від коронавіруса Covid-19.

Як повідомляв портал "Коментарі", стратегію Civilization 6 роздають безкоштовно в Epic Games Store.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!