Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Новий бойовик з Крісом Хемсвортом б'є рекорди на Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий бойовик з Крісом Хемсвортом б'є рекорди на Netflix

Прем'єра бойовика відбулася на сервісі 24 квітня

25 травня 2020, 10:05 comments2729
Поділіться публікацією:
Новий бойовик з Крісом Хемсвортом б'є рекорди на Netflix

Американський бойовик "Евакуація" у головній ролі із зіркою "Тора" і "Месників" Крісом Хемсвортом б'є рекорди за переглядами на відео-сервісі Netflix. Про це повідомляє сайт Whats on-Netflix.

Відомо, що новий бойовик за чотири тижні зібрав більше 90 мільйонів переглядів і зайняв лідируючу позицію в рейтингу стримінгової платформи. На даний момент, цей фільм вважається найуспішнішою кінопрем'єрою на Netflix.

Другу сходинку в рейтингу зайняв американський комедійний бойовик "Правосуддя Спенсера", де головну роль зіграв Марк Уолтер. Фільм випущений компанією Netflix 6 березня 2020 року. За перші шість тижнів існування кінострічки її подивилися 85 мільйонів чоловік.

І на третьому місці виявився бойовик "Шестеро поза законом". На стрим-каналі Netflix він вийшов 13 грудня 2019 року і зібрав 83 млн переглядів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що бойовик "Евакуація" розповідає про професійного найманця, який береться рятувати сина впливового наркобарона з лап терористів. В мережі з'явився трейлер фільму




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!