Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Хелені Бонем Картер - 54: найяскравіші ролі відомої актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

Хелені Бонем Картер - 54: найяскравіші ролі відомої актриси

Хелена Бонем Картер зіграла у понад 80 фільмах

26 травня 2020, 15:05 comments1731
Поділіться публікацією:








Хелені Бонем Картер - 54: найяскравіші ролі відомої актриси

Британська зірка, восьмиразова номінантка на премію "Золотий глобус" Хелена Бонем Картер сьогодні, 26 травня, святкує свій день народження. В цьому році актрисі виповнилося 54 роки. З цієї нагоди ми вирішили згадати її найяскравіші ролі в кіно.

Планета мавп, 2001

Фантастична стрічка режисера Тіма Бертона "Планета мавп" стала особливою в фільмографії актриси. У цій кінокартині знаменитість зіграла миловидну шимпанзе Арі. Але "запала в душу" відомому і ексцентричному режисерові вона не тільки своїм талантом. Між ними спалахнули справжні почуття і Хелена Бонем Картер стала музою Тіма Бертона, тому і знялася практично у всіх його фільмах.


Гаррі Поттер, 2007-2011

Актриса знялася в декількох частинах пригодницького фільму про юного чарівника Гаррі Поттера. У ньому вона зіграла Беллатрису Лестранж — одну з смертежерів, послідовниць Темного Лорда.


Аліса в країні чудес, 2010-2016

У фентезі-фільмі свого цивільного чоловіка Тіма Бертона актриса зіграла одну з головних персонажів — Червону Королеву. Знаменитість якось зізналася, що їй подобається виконувати ролі героїнь, у яких не все в порядку з головою.


Король говорить, 2010

У художньому фільмі "Король говорить" Хелена Бонем Картер отримала роль королеви Єлизавети. За роботу у стрічці актриса отримала номінацію на "Золотий глобус" і "Оскар".


8 подруг Оушена, 2018

Американський комедійно-кримінальний фільм "8 подруг Оушена" зібрав багатий акторський склад. Разом з Хеленою Бонем Картер, яка зіграла в ньому модельєра, причетного до викрадення кольє, працювали Сандра Буллок, Кейт Бланшетт, Ріанна і Енн Хетеуей.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джонні Депп може стати легендарним італійським режисером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!