Спортивне харчування слід вибирати відповідально

Ефективність ваших тренувань не в останню чергу залежить від того, яке спортивне харчування ви вибрали.

Сьогодні ринок з продажу спортивного харчування перенасичений всілякими препаратами. Як вибрати спортивне харчування і не помилитися? Як вибрати якісні препарати, спрямовані на отримання бажаного результату?

Щоб вибрати спортивне харчування правильно, чоловік повинен заздалегідь визначитися, які добавки йому потрібні. При виборі спортивного харчування велику роль відіграють: вік, тип будови тіла і стаж фізичних занять. Особливу роль при виборі препаратів і їх покупці грають фінанси. Рекомендується проконсультуватися зі спортивними дієтологом і тренером, вони повинні бути фахівцями високого професійного рівня.

До теперішнього часу провідними виробниками спортивного харчування є Німеччина і США. Добавки виробляються за кордоном і фірми вже давно зарекомендували себе з найкращого боку.

Виробники спортивного харчування в Україні не можуть рівнятися з світовими лідерами. Вони досі залишаються на рівні, який зарубіжними виробниками переступили в 1980 році. Вітчизняне спортивне харчування виробляється з компонентів сумнівної якості. Вони навіть не прагнуть рекламувати і просувати свою продукцію, оскільки дають собі повний звіт того, що їх продукти низької якості.

які корисні звички чоловік повинен виробити.