Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Спортивне харчування слід вибирати відповідально
commentss НОВИНИ Всі новини

Спортивне харчування слід вибирати відповідально

Ефективність ваших тренувань не в останню чергу залежить від того, яке спортивне харчування ви вибрали.

7 серпня 2019, 16:50 comments1971
Поділіться публікацією:
Спортивне харчування слід вибирати відповідально

Сьогодні ринок з продажу спортивного харчування перенасичений всілякими препаратами. Як вибрати спортивне харчування і не помилитися? Як вибрати якісні препарати, спрямовані на отримання бажаного результату?

Щоб вибрати спортивне харчування правильно, чоловік повинен заздалегідь визначитися, які добавки йому потрібні. При виборі спортивного харчування велику роль відіграють: вік, тип будови тіла і стаж фізичних занять. Особливу роль при виборі препаратів і їх покупці грають фінанси. Рекомендується проконсультуватися зі спортивними дієтологом і тренером, вони повинні бути фахівцями високого професійного рівня.

До теперішнього часу провідними виробниками спортивного харчування є Німеччина і США. Добавки виробляються за кордоном і фірми вже давно зарекомендували себе з найкращого боку.

Виробники спортивного харчування в Україні не можуть рівнятися з світовими лідерами. Вони досі залишаються на рівні, який зарубіжними виробниками переступили в 1980 році. Вітчизняне спортивне харчування виробляється з компонентів сумнівної якості. Вони навіть не прагнуть рекламувати і просувати свою продукцію, оскільки дають собі повний звіт того, що їх продукти низької якості.

XL2LKhnVJ64kxevnSJWCqgO2n.jpg

Проведене серед відомих тренерів і спортсменів опитування підтвердило низьку якість вітчизняних виробників. Всі опитані рекомендують не купувати вітчизняне спортивне харчування, а віддавати прерогативу імпортним виробникам.

Тепер зрозуміло, як правильно вибрати спортивне харчування. Але і це ще не все:

  1. Потрібно купувати ті добавки для фітнесу та бодібілдингу, які широко рекламуються в спеціальних виданнях.
  2. Здійснювати покупку потрібно з постачальниками та продавцями, які активно рекламують свої продукти. Щоб зорієнтуватися в інформації про спортивне харчування, рекомендується звернутися до таких друкованих видань, як "Залізний світ", "Геркулесъ", "Muscle & Fitness".

  3. Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які корисні звички чоловік повинен виробити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!