Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як мотивувати себе на заняття спортом
commentss НОВИНИ Всі новини

Як мотивувати себе на заняття спортом

Мотивація до спорту дійсно у кожного своя

29 січня 2020, 14:35 comments2305
Поділіться публікацією:
Як мотивувати себе на заняття спортом

Кожен день ми шукаємо собі виправдання, лише б не займатися спортом, тому відкладаємо тренування на наступний "понеділок". Але, щоб змінити своє життя вже зараз, потрібно правильно себе мотивувати і виконувати вправи, які будуть стимулювати тіло до активності.

Всього 15 хвилин

Починати заняття спортом дуже важко, адже кожен мотивує себе по-своєму. Але є такий термін "ейфорія бігуна" — емоційний стан, що виникає під час бігу і призводить до особливого підйому, стійкості до болю і втоми. Така ейфорія є в різних видах спорту, і вона мотивує рухатися далі. Перші заняття варто починати з коротких і простих тренувань і бігу, а з часом переходити на більш складні вправи. Кожна додаткова хвилина буде викликати у вас почуття ейфорії, а результати — надзвичайну радість.

Встановіть правильний темп

Заняття спортом позитивно впливають на наше життя і максимально підвищують рівень енергії і сил. Під час бігу не потрібно думати про неприємності на роботі, сварки або домашній побут, нехай все відійде на другий план. На ось на першому нехай буде впевненість, внутрішня мотивація і орієнтація на успіх.

Розвивайте звички

Наш мозок ненавидить шантаж, тому ви повинні точно розуміти, чому варто бігати кожен день о 06.00. Ви повинні вибрати конкретну мету для мотивації. Якщо після пробудження у вас немає бажання йти на пробіжку або в спортзал, тоді займайтеся спортом вечорами. У будь-якому випадку, заведіть собі звичку в один і той же час бігати, стрибати, займатися йогою або іншим комплексом вправ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, який вид спорту виявився самим корисним для здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!