Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Вправи, які можна без особливих зусиль виконувати протягом дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Вправи, які можна без особливих зусиль виконувати протягом дня

Ці п'ять порад будуть корисні навіть найлінивішим людям

19 лютого 2020, 14:07 comments2564
Поділіться публікацією:
Вправи, які можна без особливих зусиль виконувати протягом дня

У деяких чоловіків немає часу на регулярні тренування. Інші не бажають сильно витрачається на них. А комусь просто лінь їздити в зал. Але бути стрункими і красивими хочуть всі.

Ніщо не замінить хорошого і напруженого тренування. Але якщо ви тверді у своєму намірі обходити спортзал стороною, ми розповімо вам, як можна підтягнути прес і зміцнити м'язи за допомогою нехитрих прийомів, які ви можете робити без особливого напруження протягом дня.
Ходи навшпиньки
Поки займаєшся своїми домашніми справами, ходи навшпиньки. Так можна прокачати литкові м'язи, адже вдома ми іноді "намотуємо" по кілька кілометрів. А якщо в будинку два поверхи і є сходинки — то це ще крутіше! Звичайно, можна і на роботі ходити навшпиньки, але тоді втомишся пояснювати колегам навіщо і чому ти це робиш. А не варто розкривати конкурентам секрет твоїх прокачаних литок.
Напружуй прес на сходах
Поки ходиш по сходах, то виконуєш безліч рухів, за рахунок чого вдається накачати відразу цілу групу м'язів. Наприклад, прес, який теж задіяний у цьому процесі. Зокрема при спуску по сходах. Так що тримайся подалі від ліфта, якщо хочеш тренувати м'язи поза залом. Особливо якщо мова йде про ноги, серце і прес.
Розслаб плечі
Під час ходьби намагайся розслабити верхній плечовий пояс, але напружувати нижній, щоб створити навантаження на той же прес. Ця хитрість дозволить не затискати судини і нормалізувати кровообіг, а за рахунок розслаблення верхньої частини тулуба до вечора не буде боліти шия.
Роби широкі кроки
Чим довше утримувати ногу в повітрі, тим краще будуть опрацьовані м'язи стегна. Широкий крок створює навантаження за принципом розтяжки. При цьому литкові м'язи будуть скорочуватися з більшою амплітудою.
Тримай папери внизу і подалі
Найважливіші папери і предмети тримай подалі від свого робочого місця. Секрет у тому, що так тобі доведеться встати і зробити кілька присідань або нахилів, перш ніж вдасться взяти необхідне. А, як відомо, присідання сприяють поліпшенню кровообігу в органах тазу і ногах.

Тепер, навіть якщо у вас немає часу або грошей на зал, ви зможете, використовуючи ці маленькі хитрощі, щоб завжди перебувати в тонусі. Як і у випадку зі стандартними тренуваннями, тут головне не лінуватися. А видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш крутих бойових мистецтвах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!