Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Десять звичок здорового чоловіка. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять звичок здорового чоловіка. Частина 1

Чоловік повинен зробити ці звички частиною свого життя, якщо хоче завжди бути в формі

26 лютого 2020, 14:10 comments10017
Поділіться публікацією:
Десять звичок здорового чоловіка. Частина 1

Звичка — друга натура. Недостатньо змушувати себе вести здоровий спосіб життя. Він повинен стати твоїм другим "я". І щоб це сталося, тобі доведеться виробити ряд корисних звичок, які будуть покращувати тебе день за днем.
Пропонуємо твоїй увазі десять корисних звичок, які повинні стати частиною твого повсякденного життя.
Обливай ноги холодною водою
Вечорами обполіскуй ноги до колін прохолодною водою. Це допоможе зміцнити вени нижніх кінцівок, а також загартовує не гірше обливання всього тіла. Після такої процедури ти також зможеш міцно заснути і при цьому не будеш відчувати холоду.
Став конкретні цілі в спорті
Абстрактне зауваження на кшталт "треба з наступного тижні почати тренуватися" — починання непогане. Але, як показує практика, воно спрацьовує в одному випадку з десяти. Ніколи не забувай, що корисна звичка розвивається, якщо їй приділяти хоча б кілька хвилин в день, але регулярно. Також дуже важливо розуміти, до чого ти прагнеш. Тому конкретизуй мету.
Їж зелень
Зелень повинна вживатися завжди, навіть якщо це лише стеблинка петрушки на святковій страві. Згідно з різними підрахунками, не тільки пучками можна їсти зелень: вона корисна і в малих дозах, знижуючи ризик розвитку хвороб серця.
Пий воду
Чай, кава, алкоголь і солодкі газовані води викликають зневоднення. Ніколи цього не забувай! Саме тому звичайна чиста вода повинна стати твоїм постійним супутником. А з напоями-діуретиками і до еректильної дисфункції недалеко.
Ходи по сходах
Погодься, весело було в дитинстві бігати по сходах. Так ось: повторюй те ж у своєму сьогоднішньому віці і статусі. Ходьба по сходах зміцнює м'язи ніг, а також корисна для серця і судин.
Вже ці п'ять звичок допоможуть тобі залучитися до корисного способу життя і почати відчувати себе краще. Але це ще далеко не все і в наступній частині статті ми розповімо про інші дії, які обов'язково повинні стати частиною твого життя. Також видання "Коментарі" розповість, чому чоловік повинен читати книги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!