Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Десять звичок здорового чоловіка. Частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять звичок здорового чоловіка. Частина 2

Чоловік повинен зробити ці звички частиною свого життя, якщо хоче завжди бути в формі

27 лютого 2020, 15:12 comments10981
Поділіться публікацією:
Десять звичок здорового чоловіка. Частина 2

Звичка — друга натура. Недостатньо змушувати себе вести здоровий спосіб життя. Він повинен стати твоїм другим "я". І щоб це сталося, тобі доведеться виробити ряд корисних звичок, які будуть покращувати тебе день за днем.
Ми продовжуємо говорити про корисні звички, які повинні стати частиною твого повсякденного життя.

Перевіряй своє тіло

Такі важливі місця, як статеві органи, слід регулярно перевіряти. Крім того, треба не тільки ходити до лікарів, але і самим здійснювати огляд, щоб вчасно виявити можливі проблеми.

Іноді нічого не роби

Щодня виділяй трохи часу для себе. При цьому вимикай телефон і просто полежи в тихому місці з закритими очима. Це не просто відпочинок. Такі дії є спрощеним варіантом поліфазного сну, поповнюючого нервовий тонус і тонус м'язів.

Запивай або заїдає алкоголь

Звичайно, односолодовий віскі з содовою — це переводняк і просто кошмар. Але головна шкода від похмілля — це зневоднення, яке тягне за собою страшні наслідки. Так що міцне спиртне потрібно або запивати, або заїдати супом.

Ходи пішки

Ноги треба розминати, адже ти і так постійно сидиш в офісному кріслі або автомобілі. До речі, під час прогулянок можеш створити кілька нових нейронних зв'язків у мозку, оскільки вони формуються, коли вивчаєш малознайому місцевість.

Роби розминки для кінцівок і очей

Це самий "мінімальний мінімум", який необхідний твоєму тілу. Руки-ноги затікають від одноманітної роботи, а очі страждають від застою крові і пересихання рогівки. І в даному випадку для тебе ж краще пройтися по коридору, ніж сидіти до того моменту, коли почнеш пускати коріння в стілець.

Тепер ти знаєш всі корисні звички, які потрібно засвоїти, щоб вести здоровий спосіб життя. Погодьтеся, це не так вже й важко. Зовсім не треба годинами пітніти в залі, лише проявити трохи дисципліни. Видання "Коментарі" нагадає тобі про п'ять корисних звичках, про які говорилося раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!