Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Продукти, які потрібні чоловікові для зняття депресії
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які потрібні чоловікові для зняття депресії

П'ять продуктів, які повинні вживати чоловіки, щоб уберегти нервову систему

12 березня 2020, 15:03 comments6283
Поділіться публікацією:
Продукти, які потрібні чоловікові для зняття депресії

Чоловіки часто нервують. Через проблеми на роботі, ситуації в країні, двійок, які приносять діти зі школи. В цих умовах життєво важливо вживати продукти, які допоможуть тримати в нормі розхитану нервову систему. Сьогодні ми розповімо про деякі з них.

Яйця

Звичайні курячі яйця, як бы там не лякали холестирином, сповнені речовин, які допомагають протистояти виробленню гормонів стресу.

Зелений чай

Провести вечір за чашкою ароматного чаю любить багато хто. Вибирати потрібно саме зелений чай, оскільки він — справжній антиоксидант, який зміцнює здоров'я мозку і знижує тривожність.

Банани

Ці жовті довгасті плоди містять безліч корисних речовин, особливо важливих для нервової системи. У бананах є амінокислоти, які беруть участь у виробленні серотоніну, магній і селен, які сприяють розслабленню і зняттю тривоги.

Шоколад

Какао-продукти є суцільним концентрованим гормоном радості. Шоколад тут займає лідируючі позиції. Він підвищує знижує і підвищує рівень сиротоніну.

Йогурт

Кисломолочні продукти містять безліч корисних бактерій, які добре впливають на психологічний стан. Йогурти — саме ті продукти, що пригнічують вільні радикали і нейротоксини і в такий спосіб сприяють збереженню нервової тканини мозку.

Також видання "Коментарі" розповість, яким повинно бути харчування при ангіні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!