Головна Новини Дозвілля ЗСЖ П'ять технік віджимання, про які ти раніше не чув
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять технік віджимання, про які ти раніше не чув

Віджимання іноді можуть здаватися занадто нудним заняттям, але навіть їх можна урізноманітнити

24 березня 2020, 15:43 comments3501
Поділіться публікацією:
П'ять технік віджимання, про які ти раніше не чув

Якщо тобі в силу яких-небудь обставин довелося надовго закритися вдома (наприклад зараз, коли в країні карантин), то дуже важливо продовжувати тримати себе у формі. Ти ж не хочеш, коли все це закінчиться, вийти в люди схожим на колобка?

Віджимання — одна з найбільш популярних і ефективних вправ. Воно прекрасно підійде для виконання вдома. А щоб це був більш цікавий процес, ми розповімо про п'ять видів віджимань, які урізноманітнять твої тренування.

З широкою постановкою рук

Прийми упор лежачи і розстав долоні ширше плечей. Пальці повинні бути спрямовані вперед і трохи всередину. Лікті при згинанні йдуть назад і назовні.

Зворотні віджимання

Для них постав руки за спиною на стілець або диван. Ноги поклади на інший стілець. Чим нижче ноги, тим легше віджиматися. Коліна і тазостегнові суглоби злегка зігнуті. Ці віджимання особливо навантажують груди, руки і прес, причому зовсім в іншому режимі.

З постановкою однієї долоні на книгу або лавку

Піднявши одну руку на невисоку (5-10 см) плоску підставку, ти підсилиш навантаження на іншу сторону — плече, груди і спину. Стане в нагоді тим, хто вже може віджатися 10-15 разів без особливих проблем.

З широкою постановкою рук ліктями назовні

Пальці долонь повинні дивитися один на одного, а лікті при згинанні йти строго назовні. Дана вправа навантажує плечові м'язи і трицепс (задню поверхню рук). За рахунок цього біцепс стає об'ємнішим.

З вузькою постановкою рук

Потрібно поставити долоні вужче плечей, пальці дивляться вперед. Під час згинання лікті йдуть назад уздовж тіла і притискаються до ребер. У цій вправі в першу чергу працює трицепс.

Ці вправи допоможуть тобі залишатися у формі, поки не завершиться карантин. Також видання "Коментарі" розповість, як музика може шкодити під час пробіжок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!