Карантин з користю: качаємо прес в домашніх умовах

Ці кілька вправ допоможуть тобі зберегти потужний прес незважаючи на постійне перебування вдома

Багато людей думають, що для накачування преса досить лягати на спину й не відриваючи ніг від підлоги піднімати корпус. Але така вправа не задіє всі групи м'язів. Саме тому для ефективного накачування преса необхідні різні вправи, щоб працювали всі м'язи. Сьогодні ми поговоримо про ці вправи.

Статика

Професійні тренери радять концентрувати увагу на статиці. Потрібно лягти на підлогу, випрямити ноги, а руки покласти за голову. Далі - традиційно піднімай тіло. При цьому краще постійно тримати спину рівно. Досягаючи кута 45 градусів, зупинись на кілька секунд у завислому стані.

Верхні м'язи живота

Ляж на спину, стисни коліна. Випрями руки над головою і поклади їх на підлогу. Потім піднімай руки разом з тілом. Вправа посилить твій верхній прес.

Комплекс

Можна накачати прес за допомогою рук і ніг: лягай на спину і одночасно піднімай кінцівки, поки руки не торкнутися пальців ніг. Ця вправа комплексно зміцнить м'язи живота.

Берізка

Потрібно лягти на м'яку поверхню. Руки покласти за голову. Піднімай коліна до живота і розпрямляй ноги. Після – згинай нижні кінцівки і опускай їх. Найголовніше - не торкайся ногами підлоги. Також намагайся опускати їх як можна повільніше.

Ці вправи допоможуть не заплисти жиром, поки країна перебуває у карантині. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять техніках віджимання.