Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Три види фітнесу, якими можна займатися в квартирі
commentss НОВИНИ Всі новини

Три види фітнесу, якими можна займатися в квартирі

Фітнес спрямований на підтримання загальної фізичної форми

26 березня 2020, 10:05 comments2721
Поділіться публікацією:
Три види фітнесу, якими можна займатися в квартирі

Підтримувати своє тіло і здоров'я у формі можна навіть не виходячи з дому. Нехай ваші вправи будуть і малодинамічними, зате по ефективності не будуть поступатися іншим тренуванням.

Бодіфлекс

Це сучасна методика вправ, яка підійде як для жінок, так і для чоловіків. Її основа — це правильне дихання. Завмираючи в статичних позах і правильно дихаючи, можна спалити до 500 кілокалорій за 20 хвилин вправ. Ця програма покращує обмін речовин, знімає втому та в цілому позитивно впливає на весь організм.

Йога

Заняття йогою дуже популярні в усьому світі. Ця стародавня система саморозвитку людини допомагає пізнати себе, нейтралізувати стрес, нормалізувати травлення і просто відпочити. В інтернеті є безліч відеороликів, які допоможуть вам освоїти асани (пози йоги), щоб поліпшити самопочуття і спалити зайві калорії.

Пілатес

Це комплекс вправ, який використовується для зміцнення м'язів, спалювання жиру і загального оздоровлення організму. Багато вправ можна виконувати на підлозі, головне при цьому — зосередитися на своїх думках, відчуттях і насолоджуватися кожним рухом. Освойте кілька вправ і скоро помітите позитивний результат.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки потрібно віджиматися від підлоги, щоб уникнути інфаркту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!