Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Які фізичні вправи зменшують відчуття голоду
commentss НОВИНИ Всі новини

Які фізичні вправи зменшують відчуття голоду

Деякі вправи здатні впливати на апетит

26 березня 2020, 19:00 comments2247
Поділіться публікацією:
Які фізичні вправи зменшують відчуття голоду

Австралійські вчені з'ясували, що контролювати почуття голоду можлива за допомогою інтервального бігу. Про це повідомляє видання Ukr.Media.

Дослідники провели експеримент, участь в якому взяли 40 абсолютно здорових добровольців. Учасникам запропонували два види фізичних вправ: інтервальний спринт (біг з чергуванням швидкого і повільного темпів на невеликих ділянках) і звичайну пробіжку.

З'ясувалося, що в організмі добровольців, які займалися інтервальним бігом, знижувався гормон грелін, який відповідає за відчуття голоду. Таким чином, незважаючи на те, що тренування були інтенсивними, бажання поїсти не виникало, у порівнянні з учасниками, які займалися звичайною пробіжкою.

Відомо, що великий вплив на почуття голоду мають і пробіжки з друзями або в компанії. Вони також зменшують відчуття голоду, тому поодинці краще не бігати.

У зв'язку з отриманими даними дослідники рекомендують людям, які бажають знизити вагу, займатися інтервальними вправами: біг, заняття на велотренажерах, фітнес-вправи. Головною умовою при цьому залишається чергування високої інтенсивності навантажень з більш помірниою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими видами фітнесу можна займатися в квартирі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!