Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Вправи, якими не повинен нехтувати боксер
commentss НОВИНИ Всі новини

Вправи, якими не повинен нехтувати боксер

Ці три вправи також важливі для боксера, як і відпрацювання ударів

1 квітня 2020, 17:14 comments3252
Поділіться публікацією:
Вправи, якими не повинен нехтувати боксер

Якщо хочеш бути хорошим боксером, то не досить просто тренувати удар. Необхідно докласти зусиль, щоб розвинути фізичну силу і витривалість. Це особливо важливо, якщо ви хочете виступати на ринзі, де від вас буде потрібно максимум віддачі протягом 12 раундів.

Щоб ваші тренування з боксу були повноцінними, вам знадобиться регулярно виконувати наступні вправи.

Присідання пістолетом

Присідаючи з однією витягнутою ногою, ти можеш підвищити гнучкість свого тіла. При цьому під час присідання задіюються всі м'язи ніг, кора і преса. Крім цього, присідання пістолетом навчать тримати баланс і підвищать витривалість.

Стрибки на скакалці

Стрибки розвивають координацію рухів і сприяють підвищенню аеробної і анаеробної витривалості. Також вони збільшують швидкість скорочення м'язів. Під час стрибків на скакалці працюють м'язи верхньої та нижньої частин тіла, м'язи кора, ніг і рук. Крім звичайних стрибків, боксеру слід здійснювати стрибки на одній нозі і почергові стрибки на скакалці. Зазвичай час вправ — десять хвилин.

Біг

Біг на час або на відстань — це найбільш ефективна вправа на витривалість. Він дає навантаження на серце, розвиває координацію рухів і сприяє поліпшенню швидкості реакції.

Ці вправи зроблять тебе хорошим боксером. Головне, не забувай відточувати свої навички в боях з реальними суперниками. Також видання "Коментарі" розповість, чому постійні тренування не дають ніяких результатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!