Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Вправи, які можуть завдати непоправної шкоди здоров'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Вправи, які можуть завдати непоправної шкоди здоров'ю

Три вправи, які слід назавжди викреслити з тренувальної програми

2 квітня 2020, 17:11 comments29145
Поділіться публікацією:
Вправи, які можуть завдати непоправної шкоди здоров'ю

Кожному хочеться показати на що він здатний, коли справа доходить до тренувань у спортзалі. Саме це призводить до того, що не надто досвідчені спортсмени починаю виконувати вправи, які не тільки не приведуть ні до чого хорошого, але й можуть сильно нашкодити здоров'ю. Саме тому ми розповімо тобі про три вправи, які не варто робити.

Бити по череву під час скручувань

Прихильники олдскульних тренувань вважають, що це допомагає вимальовуватися кубикам на пресі. Тим не менш, отримувати по череву під час кранчів — це не дуже гарна ідея. Сучасні фітнес-експерти радять не лупити один одного по животу, а робити наступне: ляж на підлогу, руки по швах; підніми кор і ноги. По суті, тіло повинно нагадувати банан. Залишайся в такому положенні, поки будуть сили.

Тяга за голову грифа

Раніше вважалося, що так прокачується верх спини і дельтоїди. Але тепер все по-іншому: є окремі вправи для спини, а є для дельтоїда. А тяга грифа за голову — вірний шанс угробити плечові зв'язки і пошкодити суглоби. Якщо ти не уявляєш свого життя без тяги, то краще опускай гриф до грудей.

Скручування в сторони з грифом на плечах

Така собі боротьба за косі м'язи живота з обтяженням у вигляді грифа штанги на плечах. Для початку слід усвідомити, що дана вправа страшно шкодить хребту. Також грифом можна сильно вдарити-зачепити того, хто стоїть поруч. І нарешті, якщо хочеться мати красиві і прокачані косі м'язи живота, то краще робіть спеціальні вправи на прокачування преса.

Тепер, коли ти знаєш, які вправи небезпечні, ти зможеш вберегти своє здоров'я в спортзалі. Це вже великий крок до успіху. Також видання "Коментарі" розповість, якими вправами не повинен нехтувати боксер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!