Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як накачати гарний прес в домашніх умовах
commentss НОВИНИ Всі новини

Як накачати гарний прес в домашніх умовах

Ідеальний прес і плоский живіт можна зробити і вдома

3 квітня 2020, 13:20 comments3620
Поділіться публікацією:
Як накачати гарний прес в домашніх умовах

У зв'язку з пандемією коронавіруса, жителі змушені сидіти вдома, відмовляючись від звичного способу життя, зокрема відвідування фітнес-залу. Але не варто зневірятися, адже здоров'я набагато важливіше, а підтримувати своє тіло у формі можна і в домашніх умовах.

Планка на ліктях

Для виконання вправи зіпріться на лікті і стопи ніг. При цьому спина повинна бути ідеально прямою, без будь-яких прогинів. Щоб виконати цю умову, м'язи ніг, преса і сідниць повинні бути максимально напружені. Починайте з 20 секунд. І кожен день збільшуйте тривалість. Ваш ідеал — 4 хвилини. Як раз і карантин закінчиться до того часу, і ви підтягніть свою фігуру.

Бічна планка

Відмінна вправа для зміцнення бічних м'язів корпусу. Для виконання бічної планки зробіть класичну планку, а потім підніміть одну руку вгору і поверніть тулуб в сторону. При цьому долоня і рука повинні бути ідеально прямими. Ця вправа добре опрацьовує внутрішні м'язи преса, сідниць і широкий м'яз стегна. Починати виконання вправи потрібно з 40 секунд на кожну сторону.

Планка на двох точках

Це вже вправа для справжніх професіоналів. Для її виконання вам потрібно стати в бічну планку і відірвати від підлоги верхню ногу. Ця вправа відмінно опрацьовує зовнішні м'язи живота, сідниці, стегна і спину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як займатися спортом в квартирі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!