Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як швидко відновити сили після тренування
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко відновити сили після тренування

Активний відпочинок і хороший сон допоможуть тобі швидко стати в стрій після тренування

3 квітня 2020, 17:15 comments2051
Поділіться публікацією:
Як швидко відновити сили після тренування

Після вдалого тренування тобі потрібен хороший відпочинок для відновлення м'язів. Просто валятися на дивані біля телевізора не достатньо. До відпочинку треба підходити так само відповідально, як і до самих тренувань. Ми підкажемо тобі, що потрібно робити.

Більше сну

За статистикою, найвищий рівень гормону росту, який відповідає за відтворення м'язової і сполучної тканини, спостерігається під час сну. Тому краще лягати о 23 години і спати не менше семи годин.

Легкий масаж

Відразу після завершення тренування можеш скористатися фоам-ролером або медболом. Просто швидко-швидко покатай його по м'язам, які працювали під час тренування. Це покращує кровообіг в м'язах і усуває запалення і спазми.

Збалансоване харчування

Після тренування необхідно приймати хоча б по 20 грамів сироваткового протеїну. Однак ти можеш робити собі сандвічі, наприклад, з курячої грудки, сиру і зелені. Така їжа заповнить твою потребу в білках.

Активний відпочинок

Задані зазвичай 48 годин для відпочинку між тренуваннями можна проводити активно і з користю. Оскільки це лише легка активність, м'язові волокна відновляться досить швидко.

Дотримуючись цих порад, ти швидко відновишся після тренування. Також видання "Коментарі" розповість, чому постійні тренування не дають ніяких результатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!