Що слід робити зі своїм тілом після тренування

Щоб дотримати гігієну тіла після тренування, одного душа буде мало

Після хорошого тренування ти, як правило, сильно пітнієш. Проблема навіть не в тому, що з цієї причини до тебе ніхто не хоче наближатися через неприємний запах. Все значно серйозніше - піт має властивість змішуватися з клітинами шкіри і надлишком шкірного сала, забивати пори і викликати запалення. Щоб уникнути цієї проблеми одного душа буде мало. Щоб тіло залишалося здоровим після тренування, необхідно вжити цілу низку важливих заходів.

Швидке очищення після тренування

Одним з оптимальних рішень після інтенсивного навантаження можуть стати одноразові вологі серветки з поживними і пом'якшувальними добавками. Серветки охолодять шкіру, очистять і обезжирят обличчя, а також знімуть зайвий блиск.

Душ після тренування

Звичайно, після вправ непогано б сходити в душ. Якщо він в тренажерці є, прихопи з собою гель з саліциловою кислотою в складі. Це допоможе запобігти висипанню і запаленню на спині та інших частинах тіла, котрі пропотіли на тренуванні.

Поживний шар

Після вправ розширені пори, і шкіра налаштована поглинати корисні речовини. Тому не варто боятися використовувати живильні креми з щільною текстурою. Взимку вони цілком доречні й необхідні.

Нейтралізація запаху поту

Абсолютно ніхто не пахне після тренуваннями гірським повітрям і трояндами. Так що як до, так і після занять використовуй дезодоранти. Найкраще підійде дезік з "сухою формулою": тоді на одязі не залишиться білих плям. Також допустимо використовувати соляні дезодоранти з натурального кристала: вони взагалі найкращим чином захищають і від запаху, і від забитих пор.

Слідуємо цим радам, адже гігієна тіла також важлива для здоров'я, як і регулярні тренування. Також видання "Коментарі" розповість, що слід зробити відразу після сексу.