Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Що слід робити зі своїм тілом після тренування
commentss НОВИНИ Всі новини

Що слід робити зі своїм тілом після тренування

Щоб дотримати гігієну тіла після тренування, одного душа буде мало

7 квітня 2020, 14:22 comments1823
Поділіться публікацією:
Що слід робити зі своїм тілом після тренування

Після хорошого тренування ти, як правило, сильно пітнієш. Проблема навіть не в тому, що з цієї причини до тебе ніхто не хоче наближатися через неприємний запах. Все значно серйозніше — піт має властивість змішуватися з клітинами шкіри і надлишком шкірного сала, забивати пори і викликати запалення. Щоб уникнути цієї проблеми одного душа буде мало. Щоб тіло залишалося здоровим після тренування, необхідно вжити цілу низку важливих заходів.

Швидке очищення після тренування

Одним з оптимальних рішень після інтенсивного навантаження можуть стати одноразові вологі серветки з поживними і пом'якшувальними добавками. Серветки охолодять шкіру, очистять і обезжирят обличчя, а також знімуть зайвий блиск.

Душ після тренування

Звичайно, після вправ непогано б сходити в душ. Якщо він в тренажерці є, прихопи з собою гель з саліциловою кислотою в складі. Це допоможе запобігти висипанню і запаленню на спині та інших частинах тіла, котрі пропотіли на тренуванні.

Поживний шар

Після вправ розширені пори, і шкіра налаштована поглинати корисні речовини. Тому не варто боятися використовувати живильні креми з щільною текстурою. Взимку вони цілком доречні й необхідні.

Нейтралізація запаху поту

Абсолютно ніхто не пахне після тренуваннями гірським повітрям і трояндами. Так що як до, так і після занять використовуй дезодоранти. Найкраще підійде дезік з "сухою формулою": тоді на одязі не залишиться білих плям. Також допустимо використовувати соляні дезодоранти з натурального кристала: вони взагалі найкращим чином захищають і від запаху, і від забитих пор.

Слідуємо цим радам, адже гігієна тіла також важлива для здоров'я, як і регулярні тренування. Також видання "Коментарі" розповість, що слід зробити відразу після сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!