Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Не віджиманнями єдиними: ефективні вправи для рельєфних рук
commentss НОВИНИ Всі новини

Не віджиманнями єдиними: ефективні вправи для рельєфних рук

Ці вправи з гантелями допоможуть тобі в найкоротші терміни ефективно накачати руки

7 квітня 2020, 16:54 comments17671
Поділіться публікацією:
Не віджиманнями єдиними: ефективні вправи для рельєфних рук

Якщо у тебе все добре з пресом і грудною кліткою, то настав час для зміцнення рук. Зрозуміло, важко знайти більш підходящу для цього вправу, ніж віджимання. Але якщо ти хочеш більш різнобічного розвитку своїх рук, то ідеально підійдуть вправи з гантелями. Про деякі з них ми тобі сьогодні і розповімо.

Підйом гантелей на біцепс

Тут працюють біцепси і плечові м'язи. Встань прямо, ноги на ширині плечей, стопи паралельно один одному. Візьми гантелі вагою три або чотири кілограми. Зігни руки в ліктях, покручуючи кисті кисті (долоні на себе), 15-20 разів. Вправу можна робити як обома руками одночасно, так і почергово.

Розгинання рук з гантелями з-за голови

Це вправа необхідно для зміцнення трицепсів. Тобі потрібно сісти і взяти гантелі вагою до п'яти кілограмів. Зігни руки, направивши лікті вперед. Потім розпрями руки, поки вони не опиняться над головою. Повтори вправу 15-20 разів.

Молот

Ця вправа корисна перш за все для біцепсів. Візьми гантелі вагою три або чотири кілограми, стань прямо і опусти руки вниз. Долоні повинні бути повернені до тіла. Зігніть руки в ліктях, піднімаючи гантелі до плечей. Зроби 15-20 повторів. Вправу можна виконувати як обома руками одночасно, так і почергово.

Ці вправи допоможуть тобі добре зміцнити руки. Також видання "Коментарі" розповість, як накачати гарний прес в домашніх умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!