Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як спалити зайвий жир на стегнах: два важливих секрети
commentss НОВИНИ Всі новини

Як спалити зайвий жир на стегнах: два важливих секрети

Основна частина жиру відкладається саме на стегнах

8 квітня 2020, 10:35 comments2992
Поділіться публікацією:
Як спалити зайвий жир на стегнах: два важливих секрети

Схуднути в ногах і позбутися целюліту можливо, але для цього потрібно багато сил, терпіння і наполегливості. Якщо хочете привести цю частину тіла в порядок, тоді зосередьте увагу на двох важливих аспектах.

В першу чергу, щоб спалити підшкірний жир слід налагодити свій раціон харчування. Необхідно віддати перевагу білковій їжі, а від вуглеводів доведеться відмовитися. На найближчий час вашими друзями стануть овочі, яйця, риба, куряче м'ясо, оливкова олія і сир. Цього набору достатньо, щоб скласти на тиждень смачне і поживне меню. Але виключіть з раціону солодощі, газовані напої, хліб, а також продукти з високим вмістом жирів.

Але на одному правильному харчуванні далеко не підеш, адже результат варто підкріплювати фізичними вправами. Якщо заняття спортом даються вам важко, починайте з самого простого: ранкова пробіжка, зарядка, плавання, катання на велосипеді та інше. Ці тренування підуть на користь вашій фігурі, особливо ногам. Але, щоб досягти видимого ефекту слід сконцентруватися на комплексі вправ, спрямованих на зміцнення м'язів в області ніг. Сюди входять присідання, випади, планка і глибоке присідання зі стрибком. В інтернеті можна знайти масу відеоуроків, які допоможуть вас освоїти ці вправи.

А доповнити свої старання можна за допомогою антицелюлітного масажу і скрабів, які допоможуть шкірі залишатися підтягнутою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому правильна дієта не допомагає схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!