Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Що не можна робити після завершення тренування
commentss НОВИНИ Всі новини

Що не можна робити після завершення тренування

Після тренування дуже важливо не звести нанівець всі його результати

9 квітня 2020, 17:07 comments2057
Поділіться публікацією:
Що не можна робити після завершення тренування

Після вдалого тренування вкрай важливо не звести до нуля всі її результати. Більше того, неправильні дії після тренування можуть поставити під загрозу ваше здоров'я. Саме тому ми сьогодні розповімо тобі, чого саме не можна робити після тренування.

1. Ні в якому разі не використовуй для обтирання рушник, яким застелявся тренажер.

2. Необхідно відповідально поставитися до прийому їжі. Не варто їсти відразу після тренування, але також шкідливо робити велику паузу перед прийомом їжі.

3. Після тренування не перевантажуйся фізично. Наприклад, важкою роботою по будинку, оскільки організму треба відновитися і відновити витрачену енергію і вологу

4. Професійні спортсмени не рекомендують вживати спортивні добавки відразу по завершенню тренування, особливо ті, чиє походження не викликає довіри.

5. Головна небезпека — відмовлятися від вживання води під час тренування, оскільки зневоднення — це неминучий супутник посилених навантажень.

Просто уникай зазначених вище дій і тоді твоє тренування буде продуктивним. А якщо ти хочеш дізнатися, що необхідно робити, щоб відновити сили після тренування, то видання "Коментарі" з радістю допоможе тобі у цьому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!