Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Чому ви займаєтеся спортом, але не худнете
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому ви займаєтеся спортом, але не худнете

Не завжди вдається скинути вагу при регулярному занятті спортом

24 квітня 2020, 20:00 comments1217
Поділіться публікацією:
Чому ви займаєтеся спортом, але не худнете

Якщо ви вирішили привести свою фігуру в порядок і зайнялися фізичними вправами, але помітили, що ваша вага стоїть на місці, варто звернути увагу на три причини, які можуть цьому сприяти.

Ви тренуєтеся самостійно

Навіть в залі з професійними тренажерами новачкові все одно потрібен тренер, який підкаже особливості виконання кожної вправи. Без нього схуднути і досягти позитивних результатів вдається далеко не всім.

Пам'ятайте, що ми всі індивідуальності: навіть якщо у подруги все вийшло і без тренера, це не означає, що вам він теж не потрібен.

Ви все ще багато їсте

Схуднення включає в себе не тільки спорт, але і дефіцит калорій. Одне інтенсивне тренування спалює приблизно 400 калорій, а організму має не вистачити саме цих калорій, щоб почати витрачати жир. Якщо ж після тренування ви щільно вечеряєте, то про схуднення говорити не доводиться.

Неправильне харчування в цілому

Люди, які тренуються в спортивних залах, відчувають тягу до солодкого, і це фізіологічна норма, пов'язана вона з тим, що під час тренувань тіло використовує глюкозу в якості основного джерела енергії. Але солодке їсти нам не можна, можна побалувати організм складними вуглеводами, наприклад, макаронами з цільної пшениці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити тренування для схуднення більш ефективним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!