Головна Новини Дозвілля ЗСЖ П'ять способів отримати плоский живіт без дієт і вправ
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять способів отримати плоский живіт без дієт і вправ

Підтягнутий живіт з тонкою талією – мрія багатьох жінок

30 квітня 2020, 10:20 comments4052
Поділіться публікацією:
П'ять способів отримати плоский живіт без дієт і вправ

Наближається літо, тому хочеться привести своє тіло в порядок. Але для цього не обов'язково жорстко обмежувати себе в харчуванні і виснажувати організм важкими тренуваннями. Дієтологи кажуть, що отримати плоский живіт і струнку талію можливо за допомогою декількох порад.

Не забувайте про поставу

В першу чергу, перестаньте сутулитися. Пряма спина — це не тільки гарно, але і корисно для здоров'я, тому що ви приведете свої м'язи в тонус. При необхідності можете навіть встановити собі відповідний сигнал на телефон, який періодично нагадував би вам про поставу.

Пийте більше води

Якщо вашому організму не вистачатиме рідини, то він автоматично почне накопичувати її. Як наслідок, це може призвести до набору зайвих кілограмів і появи небажаних округлостей в районі живота. Не забувайте пити як мінімум пару літрів простої води в день — через деякий час ви самі побачите, як це позитивно позначається на вашій фігурі і на роботі внутрішніх органів.

Вживайте пробіотики

Це бактерії, які допомагають розщепленню їжі, а також запобігають проблемам з шлунково-кишковим трактом. Тому для того, щоб ваш організм працював "на повну потужність", введіть у свій щоденний раціон молочні продукти, багаті цими корисними бактеріями. До них відносяться: йогурт, кефір, сир або спеціальні харчові добавки, що містять пробіотики.

Навчіться розслаблятися

Коли ваш організм перебуває в постійному стресі, багато його процесів сповільнюються або зовсім порушуються, в тому числі і робота шлунково-кишкового тракту. Тому не нехтуйте сном і знайдіть заняття, яке дійсно здатне вас розслабити.

Не нехтуйте вітамінами

На думку американських лікарів, для того, щоб зробити свою талію вже, необхідно почати приймати комплекс вітамінів групи B, а також кальцій D-глюкарат, так як вони сприяють виробленню організмом гормонів, які здатні зменшити кількість жиру в області талії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як прибрати живіт за допомогою правильного харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!