Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Готуємо фігуру до літа: п'ять мотиваційних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо фігуру до літа: п'ять мотиваційних порад

Безумовно, кожному з нас часто потрібна мотивація

4 травня 2020, 13:50 comments1904
Поділіться публікацією:
Готуємо фігуру до літа: п'ять мотиваційних порад

Якщо хочете позбутися від зайвих кілограм і привести свою фігуру в порядок, тоді варто запастися терпінням і знайти мотивацію на заняття спортом. Є безліч чинників, які змушують відкладати все "на потім", але будьте сильніше їх. Що потрібно зробити в першу чергу?

Ставте проміжні цілі

Схуднути до літа — хороша, але занадто розпливчаста мета. Якщо хочете отримати швидкий та ефективний результат, варто її розбити на кілька етапів. Наприклад, поставте собі за мету скинути протягом тижня 1-2 кілограми або позбутися за місяць від "вушок" на боках. Не забувайте нагадувати собі, заради чого ви це робите.

Не піддавайтеся впливу оточуючих

Якщо вирішили схуднути, так впевнено йдіть до своєї мети, незважаючи ні на що. Вам можуть зустрітися люди, які спробують збити вас зі шляху. Вони будуть говорити, що не треба нічого змінювати у своїй фігурі, що вага потім знову повернеться і т. д. Але друзі, які бажають вам добра, завжди підтримають і допоможуть вам змінитися в кращу сторону.

Прийміть участь в марафоні

Прийміть участь в онлайн-марафонах, які покликані допомагати і підтримувати людей у їхній боротьбі із зайвою вагою. Є безліч категорій і методів, які допомагають зробити фігуру стрункою і підтянтою. За допомогою таких марафонів ми зможете контролювати свої заняття спортом і налагодити режим харчування.

Більше рухайтеся

Протягом дня постарайтеся побільше рухатися. Щоранку робіть зарядку, пробіжку, перерви в процесі роботи. Відмовтеся від ліфта і піднімайтеся на свій поверх по сходах. Все це з часом увійде в звичку, і ви помітите, як змінилося не тільки ваше тіло, але і самопочуття.

Придумайте заохочення

Ні, після тренування не варто балувати себе тістечками або тортиками. Знайдіть інше заохочення. Наприклад, якщо схуднете на 5-7 кілограм, тоді купіть собі нову сукню, туфлі або сумочку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які звички допомагають зробити фігуру стрункою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!