Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як привести себе в форму за допомогою плавання
commentss НОВИНИ Всі новини

Як привести себе в форму за допомогою плавання

Плавання може перетворитися на хороше тренування, якщо знати кілька секретів

4 травня 2020, 17:10 comments2115
Поділіться публікацією:
Як привести себе в форму за допомогою плавання

Літо стає все ближче, а жителі нашої країни переповнені надією, що карантин скоро почнуть згортати. Це дає можливість звернутися до ще одного способу ефективного спалювання зайвих калорій. Ти вгадав, ми говоримо про плавання.
Активне заняття плаванням призводить до втрати понад 500 ккал, а якщо плавати у теплій воді (з температурою вище 24 градусів), то процеси спалювання калорій значно прискоряться.
Тут вся справа в самій води і її температурі. Перебування в холодній воді — стрес для організму, який в такі моменти починає накопичувати підшкірний жир. У свою чергу, тепла вода якраз сприяє розслабленню і більш інтенсивній витраті "жирового палива".
З іншого боку, якщо активно рухатися у воді, то пульс частішає до 130-140 ударів в хвилину, в результаті чого калорії спалюються ще активніше. Це означає, що можна всього за годину спалити цілих 1200 ккал.
Стиль плавання можете вибрати самостійно. Можна навіть по-собачому, якщо інакше не виходить. Але найбільші витрати калорій криються в серфінгу. Всього дві години катання на хвилях — і все, що ти з'їв за сніданком, обідом або вечерею напередодні буде швидко витрачено.
Так що літні забави на воді цілком можуть зійти за дуже навіть непогане тренування. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно пити воду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!