Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як швидко зміцнити тіло за допомогою велосипеда
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко зміцнити тіло за допомогою велосипеда

Ці вправи внесуть різноманітність у твої велопрогулянки і повернуть здоров'я твоєму тілу

28 травня 2020, 15:18 comments2558
Поділіться публікацією:
Як швидко зміцнити тіло за допомогою велосипеда

Карантин впевнено наближається до свого логічного завершення і в зв'язку з цим все більше людей віддають перевагу тренуванням на вулиці. Не в останню чергу це стосується велосипедних тренувань, які стали досить поширеними саме під час карантину, коли громадський транспорт не функціонував, а спортзали були закриті. Маючи намір підтримати цю позитивну хвилю, ми вирішили розповісти тобі, яким чином можна тренувати на велосипеді, крім того, як просто кататися на ньому.

Перший етап

20 секунд викручуй педалі що є сил. Потім дай організму 10 секунд відпочити. Повтори таку розминку 8 разів. Після – остинь, але не злазь з велосипеда, а просто вибери зручний темп і продовжуй крутити. У тебе на це 3 хвилини. Потім знову чергуй 20-секундні атаки з 10-секундними перепочинками. Таке велосипедне тренування гарненько розігріє твоє серце і розжене холестерину в судинах. При навантаженнях кровоносної системи ти гарненько спітнієш і не просто зрозумієш, а і відчуєш, як швидко схуднути за допомогою велосипеда.

Другий етап

Якщо ти міцний товстун і 20 секунд інтенсивного навантаження тобі байдужі, можеш збільшити час атаки: 30 секунд педаляжа на лактатному порозі з 30 секундами перекуру. При цьому твій каденс повинен бути не нижче 120 оборотів в хвилину. Прочитав і задумався: що таке каденс і педаляж з лактатним порогом? Не лякайся — роз'яснимо. Лактатний поріг – гранична навантаження, що викликає печіння в м'язах; каденс – частота, з якою ти крутиш педалі. Таке тренування не тільки гарненько поганяє все твоє сальце, але і підкачає гомілки.

Третій етап

Як швидко схуднути, якщо енергія з тебе так і пре? Задай жару щосили. Протримайся так один кілометр. Далі – відпочинь у прийнятному для тебе темпі, поки серцевий пульс не відновиться. Поняття норми для кожного різне, тому без пульсометру або чого-небудь в цьому дусі тобі не обійтися. Повторюй атаку п'ять разів. Таке навантаження зміцнить серце, не кажучи вже про сотні калорій, з якими тобі доведеться попрощатися.

Четвертий етап

Цей етап заснований на частоті провертання педалей. Прокручуй їх приблизно 110 разів у хвилину, якщо не знаєш, як швидко схуднути. У тебе немає спеціальних девайсів, які заміряють такі показники? Не засмучуйся. Можеш сам порахувати. В середньому — це два оберти в секунду. Перемкнися на саму повільну передачу, налаштуйся на ритм і крути. По мірі того, як розганяєшся, перемикайся на більш швидкісні передачі. Три таких раунду виженуть з тебе весь піт, алкоголь і жир.

Слід нагадати, що виконувати ці вправи можна не тільки на звичайному велосипеді, але і на велотренажері, якщо такий є в твоєму домі. У будь-якому випадку, після карантину поїздка на свіжому повітрі не буде зайвою. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять кращих велосипедівд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!