Головна Новини Дозвілля хобі Екстремальні хобі: чому чоловіки так потребують дози адреналіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Екстремальні хобі: чому чоловіки так потребують дози адреналіну

Тепер, коли життя людини стало більш безпечним і передбачуваним, багато чоловіків шукають гострих відчуттів на стороні

18 жовтня 2019, 12:49 comments7498
Поділіться публікацією:
Екстремальні хобі: чому чоловіки так потребують дози адреналіну

Чоловіки люблять екстрим. У них це закладено ще з того моменту, як вони брали примітивні списи або сокири і йшли полювати на мамонтів. Тоді це робилося заради виживання людства. Але тепер, коли за їжею достатньо вийти в найближчий магазин, чоловіки шукають інші способи задовольнити потребу в гострих відчуттях.
Щоб отримати величезну дозу адреналіну, чоловіки стрибають з парашутом, плавають на байдарках по бурхливих гірських річках або мчать на шаленій швидкості на своєму мотоциклі. Ну або хоча б велосипеді. Вони і не замислюються про можливі ризики, на кшталт переломів кінцівок, ребер або шиї. Їх цікавлять ті незабутні емоції, які вони переживають в результаті цього процесу. Зазвичай такі види захоплень притаманні чоловікам, у яких характер з агресивним ухилом. Їм необхідно хоч якось виплеснути негатив, перебуваючи в умовах, пов'язаних з ризиком.

Dh9_caVmvRsfbsM9DmkXxOAZi.jpg

Не всі чоловічі захоплення настільки екстремальні. Багато хто віддає перевагу простій риболовлі. Серед її шанувальників є й чимало жінок. Особливо якщо мова йде про літню, де можна не тільки з вудкою посидіти, але і посмажити шашлик, покупатися, позасмагати. Хтось вважає це заняття нудним. Не в кожного вистачить посидючості подовгу сидіти і дивитися на поплавок. Де ж тут викид адреналіну? Звичайно ніде, якщо тільки на гачок не попалася величезна щука.
То навіщо чоловікам екстремальні захоплення? Адреналін в крові викликає відчуття польоту, височини. Частішає серцебиття, з'являється бадьорість і бажання діяти. Якщо чоловік захопився парашутним спортом або підводним плаванням, жінці не варто забороняти йому це. Швидше навпаки, чоловік буде вдячний, якщо кохана стійко прийме його захоплення, і стане для неї ще більш надійної опрою.
Чоловіки як діти, будуть "вередувати", якщо їм не дати те, до чого так прагне їх сутність. Тому "чим би дитя не тішилося, тільки б..." не холодною і не вогнепальною зброєю. Це набагато небезпечніше, ніж зламана ногу при невдалому приземленні.
Також видання "Коментарі" розповість, як на поведінку підлітка впливають стосунки з батьком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!