Головна Новини Дозвілля хобі Просто кататися набридло: три неймовірних трюки на велосипеді
commentss НОВИНИ Всі новини

Просто кататися набридло: три неймовірних трюки на велосипеді

При грамотному використанні велосипед може стати незамінною річчю для любителів екстриму

21 квітня 2020, 15:48 comments2677
Поділіться публікацією:








Просто кататися набридло: три неймовірних трюки на велосипеді

Багато хто любить кататися на велосипеді. Але часто настає такий момент, коли людині вже мало просто кататися і вона починає виконувати трюки. Це може закінчитися погано для виконавця, але охочих випробувати долю через це менше не стає. Адже пережиті емоції, радість від досягнення мети, захоплені погляди людей навколо варті цього.

Сьогодні ми розповімо тобі про кількох екстремалів і ті карколомні трюки, які вони витворяли на своїх велосипедах.

Сем Пілгрім

Сем Пілгрім, як і всі, починав зі звичайного велосипеда. Але в процесі придбання гіркого досвіду і розвитку здібностей екстремал модернізував свій байк. І закінчилося все тим, що сьогодні він став співвласником компанії NS Bikes, що виробляє велосипеди та комплектуючі. Поки бізнес Сема ставав на ноги, він активно катався. Тому досяг успіху в жанрі trial bike. Хоча, на шоссейнике він теж вміє творити чудеса:


Вітторіо Брумотти

А на рахунку італійця Вітторіо Брумотти понад 10 рекордів, які теж можна відшукати у Книзі рекордів “ти вже здогадався-кого“. Зазвичай екстремал катається (і творить чудеса) в жанрі trial bike. Але це не заважає йому повторювати ті ж трюки на шосейному велосипеді.


Макс Шром

Народився в Німеччині, відомий всьому світу екстриму, і може похвалитися навіть досягненнями, зафіксованими в Книзі рекордів Гіннесса. Все за рахунок постійних витівок, які часом не по зубах навіть найсміливішим. Дивись одну з них у наступному відео:


У цих хлопців дуже небезпечне хобі. Можна і пару ребер зламати, чого ми звичайно ж їм не бажаємо. Також видання "Коментарі" розповість про три найвідоміших авіакатастрофи зі щасливим кінцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!