Головна Новини Дозвілля хобі Чотири найнеймовірніших чоловічих хобі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири найнеймовірніших чоловічих хобі

Серед чоловічих хобі можна знайти значно більш неймовірні, ніж автомобілі, спорт і зброя

6 травня 2020, 12:05 comments2408
Поділіться публікацією:
Чотири найнеймовірніших чоловічих хобі

Багато чоловіків мають хобі. В принципі набір завжди досить стандартний — спорт, автомобілі, мотоцикли, вогнепальна і холодна зброя, яхти, літаки, антикваріат. Але є серед чоловічих інтересів досить незвичайні, які не потрапляють в стандартні списки. Тим не менш, вони досить поширені серед чоловіків. Сьогодні ми розповімо тобі про деяких з них.

Корабель у пляшці

Поміщати моделі кораблів в скляну пляшку — одне з класичних і поширених по всьому світу хобі. Для початку тобі потрібно купити пляшку, і випити її вміст. Далі не так цікаво, ще й потрібні зосередженість, терпіння та тверда рука. Але результат обов'язково порадує твоїх діточок. Так і гості будуть в шоці, переймаючись питанням, як ти в тару цей корабель запхав.

Деревообробка та різьблення

Чоловіки, які володіють мистецтвом різьби по дереву, самі роблять подарунки, а не купують їх. І з гордістю вказуючи на предмети меблів в своєму будинку, вони кажуть: "Це зробив я!". Тонко натякаємо: деревообробка — хороший спосіб робити оригінальні презенти і заощаджувати на покупці меблів.

Обробка металу

Обробка металу дає ті ж переваги, що і обробка деревини. Тільки замість запашного аромату тирси ти оточуєш себе захопливо отруйним запахом палаючого металу. Чавунні спинки ліжка, якими хоче прикрасити кімнату твоя дружина, тримачі для квіткових горщиків, садові арки, ножі, списи, лопати — лише деякі з речей, які ти можеш зробити своїми руками.

Читання

Зрозуміло, читати люблять багато чоловіків і в цьому немає нічого особливого. Але вони дивляться на цей процес часто зовсім під іншим кутом, ніж жінки. Читання — свого роду доступ до ідей великих мислителів і письменників минулого і сучасності. Воно якщо не зробить, то хоча б спробує перетворити тебе в більш розумного й освіченого. Не знаєш, з чого почати? Нагугли список з сотнею книг, складений спеціально для чоловіків.

Ці хобі гідні справжніх чоловіків. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять хобі які підвищують твій інтелект.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!