Головна Новини Дозвілля лайфхаки Доступна краса: 10 б'юті-лайфхаков по догляду за собою
commentss НОВИНИ Всі новини

Доступна краса: 10 б'юті-лайфхаков по догляду за собою

Ці хитрощі дозволять привести обличчя і тіло в порядок

7 серпня 2019, 16:45 comments6205
Поділіться публікацією:
Доступна краса: 10 б'юті-лайфхаков по догляду за собою

Будь-яка дівчина мріє виглядати бездоганно, і це можливо за допомогою нехитрих процедур, які допоможуть позбутися від видимих недоліків шкіри і швидко покращити свій зовнішній вигляд. Що слід запам'ятати?

- Змінюйте догляд за шкірою в залежності від сезону. Взимку потрібні креми, які захистять шкіру від холодів і негоди, а влітку — легкі, з підвищеним сонцезахисним фактором.

- Якщо волосся швидко жирніє, вам допоможе натуральний "сухий шампунь": змішайте по 50 грам кукурудзяного крохмалю і какао-порошку з чайною ложкою кориці і нанесіть на корені волосся на півгодини.

- Вскочивший прищик можна зробити непомітним. Змочіть ватяний диск очними краплями, помістіть його на 3-5 хвилин у морозильник, а потім прикладіть до запаленого місця.

- Щоб швидко вилікувати сухі потріскані п'яти ніг, розріжте лимон навпіл і половинки "одягніть" на п'яту, а зверху – носок. Ефект від процедури закріпіть інтенсивним зволожуючим кремом.

- Зробити губки рожевими, м'якими, ніжними і пухкими можна, масажуючи їх зубною щіткою. Попередньо нанесіть на свої уста суміш зубної пасти і меду.

- Щоб після сушіння феном волосся не стовбурчилося, збризніть гребінець лаком для волосся і пройдиіться ним по волоссю. Збризнувши волосся, а не гребінець, ви отримаєте ефект склеєності.

- Від надмірної пітливості влітку позбавлять ванни з м'ятою. М'яту також можна комбінувати з шавлією, ромашкою і листям волоського горіха.

- Позбутися від темних кіл і набряків під очима можна за допомогою простих чайних пакетиків. Накладіть такі "компреси" під очі на 15 хвилин, і ваш зовнішній вигляд покращитися.

- Щоб волосся стало густим і міцним, а також менше випадало, регулярно робіть маски з авокадо і яєчного жовтка 2 – 3 рази на тиждень.

- Мигдальне масло 30 крапель ефірного масла чайного дерева 30 крапель ефірного масла м'яти = сповільнювач росту волосся після епіляції.

Такі маленькі жіночі хитрощі допоможуть вам завжди виглядати свіжо і красиво.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що як правильно вибирати губну помаду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!