Головна Новини Дозвілля лайфхаки Десять способів поправити своє матеріальне становище
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять способів поправити своє матеріальне становище

Маленькі хитрощі, які допоможуть вам залишатися при грошах

27 вересня 2019, 17:31 comments3426
Поділіться публікацією:
Десять способів поправити своє матеріальне становище

Домогтися матеріального благополуччя — дуже важливо для чоловіка. Питання не тільки в тому, щоб було на що жити. Матеріальне благополуччя дає більшу свободу дій, піднімає самооцінку, дозволяє не турбуватися про завтрашній день. Подорожувати в кінець кінцем.

І це далеко не всі причини, через які чоловіки прагнуть розбагатіти.

Нижче ми наведемо деякі поради, дотримуючись яких, ви без особливих проблем зможете набити свій гаманець.

Порада № 1

Намагайтеся частіше залишатися вдома, особливо у нічний час, адже всякі вечірки та походеньки по клубах роблять ваш гаманець куди більш легким.

Порада № 2

Якщо зібралися щось купувати в інтернеті, будьте завжди напоготові. По-перше, легко можна потрапити в лапи шахраїв. По-друге, отриманий товар може разюче відрізнятися від того, який ви бачили на сторінках інтернет-магазину.

Порада № 3

Уникайте брати щось у кредит. Цим ви збільшите вартість покупки більше ніж на двадцять п'ять відсотків. Якщо хочете щось купити, краще почніть потроху накопичувати гроші. Ну а якщо все ж хочеться взяти гроші в кредит, беріть їх не у банку, а у надійного товариша.

Порада № 4

Візьміть за звичку щомісяця відкладати невелику суму грошей. Заведіть для грошей конверт або гаманець і починайте відкладати гроші. Хоча б чотири-п'ять відсотків від вашого основного доходу. Тобто, якщо ви отримуєте в місяць 500 доларів, відкладайте 25. До кінця року у Вас накопичитися 240 баксів. Погодьтеся, приємний бонус до Нового року.

Порада № 5

Позбавляйтеся від непотрібних речей. З часом у вашій квартирі стане більше місця, і ви більше не захочете засмічувати її різним мотлохом.

Рада № 6

Не ходіть по ресторанах, харчуйтеся дома. Звичайно, може здатися, що це вже занадто, але ви просто підрахуйте, скільки зазвичай витрачаєте на вечерю в кафе і ресторані. Тоді вам все відразу стане ясно.

Порада № 7

Для покриття інфляції, рекомендується зберігати гроші в банку. До того ж, гроші не будуть "різати" вам очі, оскільки вони будуть на вашій кредитній картці.

Порада № 8

Встановіть на комп'ютер програму з обліку своїх фінансів. Програма допоможе краще розбиратися у своїх доходах, а також витратах.

Порада № 9

Всі свої покупки потрібно заздалегідь планувати. Візьміть листок паперу і складіть список того, що вам хотілося б придбати протягом місяця. Потрібні речі повинні бути на початку списку, а ті, від яких можна відмовитися – в кінці. Так ви зможете заощадити гроші, не витрачаючи їх на непотрібні речі.

Порада № 10

Займіться спортом для зміцнення організму. Так ви будете менше хворіти, а значить, не будете витрачати гроші на ліки, які сьогодні коштують недешево.

Також видання "Коментарі" розповість як протистояти сонливості на робочому місці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!