Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Скоро Новий рік, тому настав час подумати не тільки про подарунки та оздоблення інтер'єру, але і про те, як буде виглядати ваш святковий стіл. Здивувати гостей можна фруктовою ялинкою, яка наповнить будинок смачним ароматом і стане гарним доповненням до страв.
Для її приготування знадобиться мало часу, але багато різних фруктів. Основу ялинки можна зробити з ананаса, бажано брати недозрілий плід, щоб форма краще збереглася. Спочатку необхідно у ананаса зрізати верхівку і нижню частину.
Під верхівкою зробіть ще один зріз товщиною приблизно з півтора – два сантиметри. Потім візьміть форму для печива у вигляді зірки і покладіть її на зріз. Можна також з допомогою ножа акуратно зробити таку форму – зірка з ананаса буде на верхівці вашої ялинки.
Решту ананаса необхідно з усіх боків очистити, щоб вийшов стійкий конус, який потрібно пронизати шампуром і зверху надягти на нього грушу, так ялинка буде набагато вищою.
Всю основу покрийте шпажками або зубочистками і приступайте до прикрашання ялинки. Візьміть шматочки мандаринів, ківі, винограду, різних ягід і одягніть їх по всій основі.
Коли прикраси будуть на ялинці, встановіть зверху ананасову зірку і подавайте на стіл.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити солодкі подарунки на Новий рік.
Новини партнерів
Новини