Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як загадати бажання на Новий рік, щоб воно здійснилось
commentss НОВИНИ Всі новини

Як загадати бажання на Новий рік, щоб воно здійснилось

Думайте про бажання так, як ніби воно вже виповнилося

19 грудня 2019, 15:00 comments3221
Поділіться публікацією:
Як загадати бажання на Новий рік, щоб воно здійснилось

Новий Рік – саме чарівне і особливе свято, якого з нетерпінням чекають як дорослі, так і діти. В ніч на 1 грудня, під бій курантів прийнято загадувати бажання і, якщо це зробити правильно, воно обов'язково збудеться.

Існує безліч різних спосіб загадати новорічне бажання і в кожній країні є свої певні традиції. В Україні найчастіше бажання загадують за допомогою келиха шампанського і маленького папірця, на якому під бій курантів потрібно написати своє бажання, спалити його, а попіл кинути в келих і випити до дна. Цей варіант не складний, але й не зовсім безпечний. Якщо на Новий Рік ви не хочете пити шампанське з попелом, тоді є й інші способи.

Наприклад, за півгодини до Нового року напишіть лист і вкажіть у ньому свої мрії, цілі та плани, які хочете найближчим часом реалізувати. Покладіть свій лист в червоний конверт і сховайте в кишеню або покласти біля себе. Як тільки почнуть бити куранти, покладіть руку на лист і подумки повторіть свої бажання. Після цього, сховайте конверт в надійне місце і не відкривайте до наступного року.

До речі, важливим є не тільки спосіб загадування бажання, але і його формулювання. Не можна писати "Я хочу на Мальдіви", тому що весь рік ви будете хотіти на відпочинок, але не факт, що потрапите туди. Правильно писати бажання вже в існуючому часі: "Я лечу на Мальдіви". Якщо ви хочете машину, потрібно формулювати так: "Я їду в своїй червоній машині" замість "Я хочу червону машину", "Я здорова" замість "Я не буду хворіти", частинку "не" краще не використовувати в бажанні.

Крім цього, новорічне бажання повинно бути написано від душі, в хорошому настрої і з позитивними думками, тоді воно обов'язково збудеться.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити новорічну ялинку з фруктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!