Головна Новини Дозвілля лайфхаки Вибираємо подарунки на 8 березня: корисні та оригінальні ідеї
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибираємо подарунки на 8 березня: корисні та оригінальні ідеї

Подарунок повинен бути від усієї душі та з любов'ю

4 березня 2020, 11:00 comments2145
Поділіться публікацією:
Вибираємо подарунки на 8 березня: корисні та оригінальні ідеї

Наближається головне свято весни — 8 березня. А значить настав час подбати про приємні сюрпризи та подарунки для мам, дружин і коханих дівчат. Якщо у вашій голові виникає питання "що ж купити?", тоді представляємо вам підбірку декількох практичних і оригінальних ідей.

Подарунок на 8 березня не обов'язково повинен бути дорогим, головне — це увага і те, що він подарований від щирого серця і з любов'ю. Крім квітів та цукерок постарайтеся здивувати своїх прекрасних дам!

Дарунки для мами

Мама — це найголовніша людина в житті кожного і не секрет, що мама буде рада будь-якій нашій увазі, будь то звичайна листівка, солонка або прихватка. Тим не менш, вам краще знати, про що мама давно мріє або на даний момент потребує.

UHNd1aCN03ltCACG8Xw9GsWVM.jpg

Фотокнига

З віком батьки стають дуже сентиментальними, тому подарунок у вигляді фотокниги, де зібрані сімейні знімки, які нагадують про щасливі моменти життя, її обов'язково порадують. Зараз в інтернеті можна замовити фотоальбом будь-якого розміру і стилю. Можна також в цей альбом додати ваші дитячі малюнки або вироби, які ви колись дарували мамі на свята.

Сумка чи гаманець

Порадуйте маму новою стильною сумкою або гаманцем — ці речі завжди будуть актуальні. Можете разом сходити на шопінг, щоб мама сама вибрала аксесуар до душі, або підберіть самі, згідно того фасону і стилю, який вона любить.

Комплект постільної білизни

Це корисний і практичний подарунок, який подарує вашій мамі хороший і міцний сон. Вибираючи постільну білизну орієнтуйтеся на пастельні тони (вони викликають приємні емоції) і натуральні матеріали: бавовна, льон або шовк. Такі вироби дозволять тілу "дихати" під час сну і прослужать тривалий час.

Сертифікат на масаж або інші SPA-процедури

Запропонуйте мамі відпочити від домашніх турбот і роботи та відправте її на розслабляючий масаж або інші косметологічні процедури. А ще краще рушайте туди разом! Таке проведення часу піде вам на користь, тому що додасть енергії, сил і гарного настрою.

Подарунки для дружини або дівчини

У день 8 березня не забудьте привітати свою дружину або кохану дівчину зі святом і подякувати їй за турботу, терпіння і ласку.

aXvCFz3bSkeHaZEkWZTiFra8k.jpeg

Поп-арт портрет

Такий подарунок зараз користується великою популярністю, адже це стильно, креативно та цікаво. Виберіть гарний сімейний знімок або фото своєї дружини/дівчини і замовте її поп-арт портрет, який прикрасить будь-який інтер'єр і принесе масу позитивних емоцій.

Прикраси

Жодна жінка не встоїть перед прикрасами, особливо від коханого чоловіка. У день 8 березня порадуйте другу половинку гарними сережками, браслетом, брошкою або іншою прикрасою, яке підкреслить її стильний образ.

Косметика і парфуми

Косметичні засоби завжди користуються попитом у жінок, вони завжди потрібні і в необмеженій кількості. Якщо ви точно знаєте, що потрібно вашій коханій — сміливо вирушайте за покупкою, а якщо виникають сумніви, тоді придбайте їй в улюбленому магазині сертифікат і вона сама купить все, що забажає.

Скретч-постер

Дуже цікавий і оригінальний подарунок, який буде мотивувати вашу другу половинку на божевільні вчинки і подарує гарний настрій. Такий постер складається з цікавих завдань, які допоможуть жінці відволіктися від роботи і домашніх турбот.

Портативний фотопринтер

Якщо ваша дівчина чи жінка не уявляє життя без селфі, тоді подаруйте їй шанс зберігати всі приємні спогади. Цей пристрій допоможе їй роздрукувати будь-фото де-завгодно — будь то сімейний пікнік на природі або збори з колегами в офісі.

Подорож

Зробити цей день особливим допоможе відпочинок — рушайте разом у подорож, щоб зарядитися новими емоціями, подивитися нові місця і зробити багато яскравих фотографій на пам'ять!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що потрібно жінці, щоб бути щасливою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!