Головна Новини Дозвілля лайфхаки Чи вистачить туалетного паперу на весь карантин: німці створили онлайн-калькулятор
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вистачить туалетного паперу на весь карантин: німці створили онлайн-калькулятор

Калькулятор врахує всі, навіть, найдрібніші деталі: від кількості походів в туалет до розміру шматочка паперу, який ви використовуєте за один раз.

24 березня 2020, 09:42 comments2394
Поділіться публікацією:
Чи вистачить туалетного паперу на весь карантин: німці створили онлайн-калькулятор

Чи вистачить туалетного паперу на весь карантин? Допомогти порахувати це вирішили німці. На базі інтернет-ресурсу Blitzrechner вони створили спеціальний калькулятор, який рахує потреби кожної людини в туалетному папері і допоможе уникнути "паперової кризи".

Карантин, який ввели в країнах по всьому світу через спалах коронавірусу, пробудив в людях спрагу до накопичення. Люди змітають з полиць продукти харчування і, як гарячі пиріжки, розбирають туалетний папір. Але чи варто переплачувати? Педантичні німці і до цього питання підійшли з усією практичністю. Тепер кожен може порахувати сам, скільки йому необхідно туалетного паперу, щоб вистачило на весь карантин.

Поки онлайн-калькулятор доступний тільки на німецькій мові, але при бажанні розібратися з ним досить просто. Можна вибрати два варіанти підрахунку туалетного паперу. Перший — експрес. Необхідно вказати кількість рулонів, які вже є або ви плануєте їх купити, і позначити як часто ви відвідуєте туалет. Наприклад, 10 рулонів м'якого туалетного паперу вистачить майже на 2 місяці, якщо при цьому ходити в туалет не частіше ніж 3 рази на день.

Можна розрахувати потребу в туалетному папері і більш докладно. В такому випадку доведеться вказати, скільки саме шматочків паперу ви використовуєте за раз, скільки таких шматочків входить до складу рулону, скільки членів сім'ї користуються папером і як довго ви хочете не виходити з дому.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що змушує людей масово скуповувати туалетний папір з прилавків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!