Головна Новини Дозвілля лайфхаки 5 речей, яких не повинно бути на вашій кухні
commentss НОВИНИ Всі новини

5 речей, яких не повинно бути на вашій кухні

Ці речі займають простір і псують естетику

25 березня 2020, 10:30 comments3294
Поділіться публікацією:
5 речей, яких не повинно бути на вашій кухні

У період карантину можна зайнятися справою, до якої раніше не доходили руки, а саме — зайнятися прибиранням на кухні. Напевно, в ній багато непотрібних речей, які лише підсилюють безлад. Отже, від чого потрібно позбутися?

Контейнери і пляшки

Прибережіть кілька пляшок, на всяк випадок, але не потрібно збирати велику кількість ємностей, яка просто займає вільний простір і псує естетику кухні. Зберіть зайві коробочки, пляшки, контейнери в сміттєвий мішок і віддайте в пункт переробки.

Застарілі кулінарні книги

Якщо ви давно не користуєтесь книгами з рецептами, то навіщо вони вам на кухні? Вони лежать і припадають пилом на полиці без діла, так подаруйте комусь або продайте.

Гори консервації

Якщо у вас є консервація, яка зберігається вже не перший рік, а її свіжість викликає сумніви — викидайте її в сміття. Не слід заготовляти на зиму багато запасів, якщо ви їх не їсте, і вони пропадають.

Універсальне рушник

Рушник з плямами невизначеного кольору, якими витирають і посуд, і руки, і навіть іноді пролитий суп, здатен зіпсувати вигляд навіть найстильнішої і чистій кухні. Більше того — це справжній розсадник бактерій і джерело страшного запаху, а відіпрати його практично нереально.

Посуд зі сколами і тріщинами

Позбавтеся від пошкодженого посуду, адже йому не місце на вашій кухні! Не варто зберігати речі, якими користуватися вже не будете, навіть якщо вони вам дуже подобаються. Саме час оновити кухонні приналежності, зокрема тарілки, чашки або сервіз — нехай вони прикрасять ваш інтер'єр.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими речами на кухні господині користуються неправильно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!