Головна Новини Дозвілля лайфхаки Популярні лайфхаки, які на ділі виявляються марними
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярні лайфхаки, які на ділі виявляються марними

На жаль, не всі лайфхаки однаково хороші

31 березня 2020, 16:00 comments2277
Поділіться публікацією:
Популярні лайфхаки, які на ділі виявляються марними

В інтернеті є безліч порад з прибирання в квартирі, які привертають увагу господинь своєю простотою і миттєвої ефективністю. Але не всі популярні лайфхаки насправді спрацьовують, багато з них виявляються марними.

Миюча суміш соди з оцтом

Кажуть, що комбінований розчин соди і оцту – потужний засіб проти плям різного походження. Але краще ці засоби використовувати окремо, тоді користі буде набагато більше. Справа в тому, що разом вони вступають в шипучу реакцію нейтралізації. На виході ви отримаєте просто воду з легкою домішкою ацетату натрію, але ніякого ефекту для прибирання це не дає.

Кока-кола проти іржі

В мережі "гуляє" безліч роликів, на яких показано, як звичайна "газіровка" легко і ефективно справляється з іржею. Але насправді, кока-кола занадто рідка, щоб встигнути увійти в контакт з іржею і повністю її розчинити. Краще скористайтеся спеціальними для цього засобами.

Лимон для блиску тарілок

Вважається, що тарілки будуть сяяти чистотою, якщо в посудомийну машину покласти лимон. Але на ділі, особливої різниці ви не помітите. Масштаби цього фрукту і пристрою не відповідають один одному, тому не варто очікувати, що ваш посуд засяє.

Лак для волосся як плямовивідник

Якщо хочете позбутися плями, тоді купіть спеціальні для цього засоби, зокрема відбілювач. А ось лайфхак з лаком для волосся давно вже не працює. У цей засіб перестали додавати спирт, так що ніякого ефекту не буде, можна лише зіпсувати одяг.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які лайфхаки допоможуть вам на кухні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!