Головна Новини Дозвілля лайфхаки Місця в будинку, які потрібно дезінфікувати в першу чергу
commentss НОВИНИ Всі новини

Місця в будинку, які потрібно дезінфікувати в першу чергу

Це місця, де накопичується безліч бактерій

6 квітня 2020, 17:30 comments2300
Поділіться публікацією:
Місця в будинку, які потрібно дезінфікувати в першу чергу

Вологе прибирання в будинку необхідно робити регулярно, адже ми позбавляємо його від пилу, бруду і мікробів, тим самим очищаючи повітря в приміщенні. Але є небезпечні місця, які потрібно дезінфікувати якомога частіше, адже в них накопичується багато бактерій.

В першу чергу, регулярно очищайте гаджети, якими користуєтеся щодня: телефон, планшет, смарт-годинник, ноутбук, екран, клавіатуру та інші прилади. Зробити це можна за допомогою спиртового розчину або ж спеціальними серветками, призначеними для чищення техніки.

У ванній кімнаті і на кухні приділіть велику увагу змішувачам і раковині — ці місця служать ідеальним середовищем для розмноження бактерій. Також протріть спиртовмісним засобом дверні ручки, включаючи ручки меблів, які ви чіпаєте найчастіше, а ще дверцята холодильника.

Щодня протирайте вологою серветкою і дезинфікуючим засобом кухонну стільницю і робочий стіл. Ретельно протирати всі поверхні в санвузлі, унітаз змивайте тільки із закритою кришкою.

Крім цього, не забувайте дезінфікувати всі покупки, які приносите з магазину. І ще частіше періть одяг і постільну білизну, особливо наволочки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно продезінфікувати квартиру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!