Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як привчити себе до пунктуальності: шість важливих правил
commentss НОВИНИ Всі новини

Як привчити себе до пунктуальності: шість важливих правил

Вміння приходити вчасно швидко підвищить твою репутацію в очах друзів і ділових партнерів

7 квітня 2020, 12:21 comments4776
Поділіться публікацією:
Як привчити себе до пунктуальності: шість важливих правил

Спізнюватися — це дуже не добре. Цим ти демонструєш свою неповагу до того, хто на тебе чекає і його часу. Якщо ти запізнився за все життя раз чи два, то тобі нема про що турбуватися. Таке трапляється з кожним. Але якщо запізнення стали частиною твого "я" і ти ніяк не можеш змусити себе приходити вчасно, тобі доведеться серйозно попрацювати над собою, щоб позбутися згубної звички. У цьому тобі допоможуть наші поради.

Не допускай запізнень з чужої вини

Як би не було важко, ти повинен навчитися говорити чарівні слова "мені призначено цей час" і "мені пора йти". Насамперед варто допомогти собі і не давати оточуючим витрачати твій дорогоцінний час. Крім того, таке вміння допоможе розібратися: причина в оточуючих або, все ж таки, в тобі?

Попереджай про затримки

Як тільки усвідомлюєш хоча б мінімальний ризик запізнитися, передзвони і попередь тих, хто тебе чекає. А якщо все ж з'явишся вчасно — це буде зайвим плюсом.

Будь песимістом

Навіть не мрій, що всі зустрічі і справи займуть свій точно визначений час. Цього не буде. Понад запланованого завжди додавай годину або дві.

Не виправдовуйся

Про причини свого запізнення слід говорити тільки в разі їх надзвичайної важливості. Можливо, ти зустрів ключового партнера компанії. А якщо їх нема — замість виправдань придумай кілька доречних іронічних жартів, які допоможуть розрядити атмосферу.

Не витрачай час на безперспективність

Простіше кажучи, припини займатися дурницями. Зазвичай більшість людей перестають спізнюватися, як тільки отримують більш високооплачувану і відповідальну роботу.

Не возись

Коли вже зрозумів, що запізнення не уникнути, приготуй заздалегідь потрібні для зустрічі речі і не відволікай присутніх зняттям верхнього одягу, пошуками блокноту, ручки або ноутбука.

Сподіваємося, тобі вдасться з допомогою цих порад пустити пунктуальність у своє життя. Також видання "Коментарі" розповість, як контролювати бюджет на карантині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!